Minőség

A bérfőzde 17 éve foglalkozik pálinkafőzéssel, a sok éves tapasztalat valamint a szakértelem garantálja a jó minőséget.
A főzőmester 1997-ben szerezte meg szakképesítését és 1999-óta folytatja a mesterséget folyamatosan.
Minőség
Minőség ellenőrzés

garantálja a kiváló végeredményt.
Jó pálinkát csak jó minőségű cefréből lehet készíteni. A jó minőségű cefre pedig csak jól beérett, szennyeződésektől megtisztított gyümölcsből készülhet, nem keveredhet bele rothadó és penészedő hullott gyümölcs, súlyos tévhit, hogy az ilyen alkalmas lenne a kiváló pálinka előállításához. Az alaposan kierjesztett, hozzáadott cukrot csak a kívánt mértékben tartalmazó alapanyagból főzhető megfelelő szakértelemmel és gyakorlattal az élvezeti értékkel rendelkező nedű.

Várjuk telephelyünkön...
gyümölcs
 
Gyümölcs pálinka
Miből készülhet pálinka? Jó kérdés és szinte kifogyhatatlan a lehetőségek tárháza, a megszokott és legismertebb az almák, körték, meggy, cseresznye, barack stb. mellett mindig vannak kísérletező kedvű újítók, bátran érdemes próbálkozni esetleg szakember tanácsát kérni hasznos lehet!
Cefre
 
Készül a cefre
FONTOS, hogy a cefrézéshez, erjesztéshez kiválasztott edény mindig tiszta legyen! Olyan tároló edény amibe előzetesen vegyszert esetleg üzemanyagot tároltak NEM ALKALMAS erre a célra! Javasolt a műanyag vagy rozsdamentes anyagú, jól záródó fedéllel rendelkező tartály. Mi szeszfőzdénkben műanyag tárolókban tartjuk a cefrét.
Fokoló
 
Folyamatos ellenőrzés
Az erjedés hőfokát és idejét fontos figyelemmel kísérni és ellenőrizni a folyamatot.
 
Székhely:
Párlat Bt.
3346 Bélapátfalva, Vasút utca 36.
Adószám: 20244587-2-10
Telephely:
3346 Bélapátfalva
Petőfi út 1025-2 hrsz.
Nyitvatartás:
igény alapján, előzetes időpont egyeztetéssel
Kapcsolat:
Telefon:
06 20/366 9651
06 20/352 2919
e-mail cím: parlatbt.belapatfalva@gmail.com

 

Az oldalt szolgáltatja: wlap.hu
Utolsó frissítés: 2016 december